Latoetiketti

 

 

Miten pukeudun? Pääsenkö autolla perille? Mihin menisin yöksi?

Tältä sivulta saatat löytää vastauksen saamasi juhlakutsun kirvoittamiin kysymyksiin.

 

Juomatarjoilu

Latobaarista vieraat voivat noutaa juomia etukäteen latohenkilökunnalta käteisellä lunastamiaan lipukkeita vastaan.

Kulkuyhteydet

Omalla autolla pääset ladon pihapiiriin saakka. Jos saavut junalla tai bussilla, suosittelemme vaihtamaan asemalla taksiin. Reippaillakin toki saa, mutta silloin kannattaa varautua kunnon kävelykengin. Matkaa on 5 kilometriä.

Majoittuminen

Cumulus Hyvinkää ja Rantasipi Sveitsi majoittavat mieluusti ladossa itsensä uuvuksiin tanssineet vieraamme. Huonevarauksen voit tehdä osoitteessa www.hotellimaailma.fi tai numerosta 020 046 862 (pvm/mpm).

Pukeutuminen

Lato on lämmittämätön puurakennus, joten juhliin tulee pukeutua sään mukaan ja illaksi varata lämmintä ylle. Piikkareillakin pärjäät, jos et lähde iltakävelylle viereiselle pellonpientareelle. Ladosta löytyy lainaan jokunen villapaita, mutta pelaa varman päälle ja ota oma mukaan!

Ruokailu

Juhlaruokailut hoidetaan buffet-muotoisina eli vieraat noutavat itse ruuan pihakeittiöstä ja siirtyvät ruokailemaan latoon tai sen pihalla oleviin pöytiin. Henkilökunnan vähyydestä johtuen vieraamme joutuvat hoitamaan myös omien astioidensa palauttamisen keräyspisteisiin.

Tarpeet

Ladon takaa lähtee liuskekivistä tehty polku, joka vie pienen mökin luo. Mökistä löydät ekologisen kuivakäymälän ja lähistöltä mahdollisuuden käsien pesemiseen. Saman polun varrelta löydät myös miesten montut.

 

Muita kysymyksiä?

Lähetä meille postia ja kysy kysyttäväsi. Saat vastauksen, ja saatamme julkaista sen tällä sivulla muidenkin tiedoksi. Yhteystietomme löydät täältä